SIMULATORUL MILO RANGE - Ballistic Solutions

Awesome Image

INFORMATII DESPRE MILO

  • Producator: MILO RANGE USA
  • Distribuitor autorizat:TACTICAL LIFE SRL
  • Simulare laser:DA
  • Arme si munitie letala:DA
  • Scenarii custom madeDA
  • Antrenament tactic:DA
  • Poligon virtual:DA
  • Scenarii 3DDA

SIMULATORUL MILO RANGE

ANTRENAMENT IMERSIV

Fortele de elita mondiale, in prezent, prin introducerea tehnologiei digitale, folosesc cele mai noi sisteme de antrenament precum inteligenta artificiala sau orice alta descoperire tehnologica de varf care poate dezvolta sau imbunatatii nivelul de pregatire specific ofiterilor operativi.

Sistemul captivant si atat de realist in ceea ce priveste dozajul si utilizarea forței de reactie, (sau mai bine spus – dezvoltarea judecatii tactice), dezvoltat pe parcursul a 30 de ani de cercetare si dezvoltare de catre renumita companie din Statele Unite ale Americii – MILO RANGE, se adapteaza perfect la obiectivele dumneavoastra profesionale, cu ajutorul pachetelor de sisteme interactive.
Aceste pachete pot pleca de la simplu si foarte economic din punct de vedere al costului de achizitie – un simulator cu un singur ecran – sau pot fi la fel de complex precum un „shoothouse”, adica un sistem cu mai multe ecrane sau mai bine spus un mediu virtual surround ce permite analiza si urmărirea actiunii pana la 300 de grade.

Toate aceste pachete pot fi personalizate pentru a satisface nevoile dumneavoastra de pregatire, buget, sau sa pentru a se potrivi perfect programului dumneavoastră de formare a structurii de elita.
Indiferent de dimensiune sau complexitate, fiecare sistem MILO include atât moduri concentrate pe abilitățile de baza, cu o varietate de scenarii tip poligon de tragere virtual, precum și exerciții CGI live-action (computer-generated imagery), scenarii video HD sau 4K interactive personalizabile sau incluse in biblioteca standard a fiecarui produs MILO RANGE. Toate sistemele acceptă mai mulți cursanți cu mai multe arme in acelasi timp ajutand la economia si eficienta timpului de antrenament.

Modurile concentrate pe abilități dispun de feedback și analiză în timp real (modul post-action debriefings), atât pentru tintele statice cât și pentru cele în mișcare (tactice). Scenariile video HD sau 4K oferă o imersiune emoțională completă, cu situatii tactice complexe insotite de instrumente pentru analiza și reconstituirea interventiei după acțiune. Orice sistem poate fi modernizat, putem adapta kituri de recul pentru replicile laser sau pentru armele reale, se pot selecta modurile de tragere cu munitie reala sau replici laser precum si alte instrumente foarte utile in formarea unei forte de elita. Drept urmare, pregătirea tactică pe care o primește ofițerul într-un complex digital MILO Range, denumit generic “simulator” se va trasforma într-un discernamant imbunatatit major, aproape de situațiile potentiale pe care le va parcurge in viața reală pe parcursul vietii profesionale. Prin MILO RANGE, ofiterul invata sa fie adaptiv si sa aiba un control deplin asupra situatiilor care necesită un calcul adecvat al dozajului efectului letal sau neletal de raspuns.

Produsele MILO RANGE USA sunt distribuite in Romania de catre firma TACTICAL LIFE. Cel mai complex sistem de antrenament digital MILO, prin sistemul laser sau cu ajutorul armelor si munitiilor reale, se poate testa si evalua in COMPLEXUL DE POLIGOANE JOITA, in interiorul primului POLIGON MOBIL produs in Romania de catre TACTICAL LIFE.

MILO – ANTRENAMENT IMERSIV