Blocuri Balistice - Ballistic Solutions

Awesome Image

Caracteristici tehnice

Blocurile balistice RUBOX sunt perfect potrivite pentru captarea proiectilelor armamentului de infanterie sau sportiv. Se monteaza autoportant prin suprapunere fara a necesita un liant special. RUBOX BALLISTIC SYSTEM ofera o gamă largă de configurare si o rezistenta indelungata la uzura.
 • Dimensiuni:500 x 500 x 300 mm
 • Greutate:420 kg / mp
 • Culoare: Negru
 • Durata de viata:peste 25 000 proiectile / bloc
 • Prelucrare:configurabil prin debitare
 • Certificare:DA. Omologat

Blocuri Balistice

 

logo RUBOX

Cunoașterea vastă a mediului de lucru în care funcționează forțele speciale, ne permite să asigurăm soluții cuprinzătoare care să satisfacă nevoile și așteptările lor de pregătire, precum și cerințele operaționale ale actiunilor de lupta in teren. In acest moment, sistemul modular RUBOX nu are rival in domeniul protectiei balistice, fie ca este vorba de peretele captator al unui poligon pentru tragerile statice dar mai ales cand cerintele sunt orientate catre antrenamentul dinamic.

Desigur, RUBOX poate fi folosit in orice poligon civil, atat indoor cat si outdoor.Un aspect deosebit de important care deosebeste RUBOX de alte sisteme cu rol similar, este faptul ca blocurile noastre capteaza in interior TOATE proiectilele si fragmentele care patrund impreuna cu emisiile nocive ce rezulta in urma deformarii/distrugerii miezului din care este confectionat proiectilul. Cele mai periculoase produse secundare de tragere sunt metalele grele. In special plumbul. RUBOX ofera protectie impotriva dispersarii acestor metale si implicit asigura o calitate a aerului si o contaminare mult diminuata a suprafetei de tragere.

DE CE RUBOX?

 • Sistemul elimina necesitatea protectiei cu otel balistic
 • Peretii sunt autoportanti fara a fi necesara ancorarea
 • Sunt retinute toate emisiile nocive (metale grele)
 • Rezista la toate calibrele, inclusiv cele grele (14.5 mm, .50 BMG)
 • Prin utilizarea unor imbinari simple, orice configuratie arhitecturala este posibila
 • Toate materialele utilizate sunt RECICLABILE
 • Blocurile balistice uzate excesiv sunt extrem de simplu de inlocuit
 • RUBOX este un sistem modular unic in lume

RUBOX – SIGUR PENTRU SANATATE SI MEDIU

Orice sistem de protectie balistica din cauciuc are o durata de viata. Sistemul clasic format din bloc captator si otel blindaj se incarca cu deseuri metalice sau, atunci cand apar cavitati in blocul de cauciuc, gloantele vor fi distruse la impact avand drept rezultat emiterea in mediul inconjurator a unei mari cantitati de plumb. Aceste lucruri, combinate, fac ca sistemul clasic sa se incadreze la capitolul deseuri periculoase fiind extrem de costisitor de reciclat, aproape imposibil. RUBOX nu are nimic din dezavantajele prezentate anterior fiind proiectat ca un sistem captator, sigur pentru sanatatea oamenilor si inofensiv in relatia cu mediul inconjurator. Mai mult, la un moment dar, blocurile RUBOX pot fi golite de gloantele captate, in deplina siguranta iar la sfarsitul ciclului de viata, se recicleaza ca orice cauciuc normal.

RUBOX MODULAR BALLISTIC SYSTEM

Vreti sa construiti un poligon dedicat tragerilor dinamice cu costuri reduse si care sa asigure un serviciu indelungat. RUBOX, sistem balistic modular dispune de toate componentele ca acest lucru sa nu fie doar posibil, sa fie si usor de pus in practica. Stim deja din experientele anterioare precum si din propriul program de testare, ca blocurile clasice din cauciuc reciclat sunt penetrabile chiar si de catre munitii cu energie mica (ex.: 9×19 mm).In plus, sistemul clasic necesita un timp indelungat de punere in opera si are costuri ridicate. Daca stim acest lucru, atunci logic, nu putem folosi un sistem clasic pentru amenajarea unor cladiri complexe pentru antrenament tactic sau pentru simpli pereti despartitori. Aici intervine RUBOX care trece fara probleme orice test de siguranta. Un alt mare avantaj al sistemului RUBOX este rapiditatea instalarii, o lucrare ampla cu multe elemente si suprafete mari se monteaza in maxim cateva zile. Fara costuri suplimentare, fara surprize. RUBOX reprezinta viitorul in excelenta protectie balistice. Din anul 2023, TACTICAL LIFE este reprezentant exclusiv al marcii RUBOX in Romania atat pentru sectorul militar cat si pentru cel civil.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

TESTAT IN POLIGONUL NOSTRU. APROBAT DE PROFESIONISTI